Σχάρα προστασίας πυθμένα νεροχύτη κουζίνας από πορσελάνη Bocchi, 70x39εκ.

Σχάρα προστασίας πυθμένα νεροχύτη κουζίνας από πορσελάνη Bocchi, 70x39εκ.

Κωδικός Προϊόντος: 118-23000015

Νεροχύτης πορσελάνης BOCCHI. Τον επιλέγω, γιατί είναι:

- Ανθεκτικός στους λεκέδες και Εύκολος στο καθάρισμα: Super Smooth Surface, πιο λεία επιφάνεια χωρίς πόρους. Αποτρέπει την συσσώρευση των αλλάτων και την βρωμιάς. Αποτέλεσμα; Καθαρή και λαμπερή επιφάνεια με ευκολία στο καθάρισμα και οικονομία σε υλικά καθαριότητας και νερό. 

- Ασφαλής για τρόφιμα: Η λεία επιφάνεια σε συνδυασμό με την   τεχνολογία μόνιμης ειδικής υάλωσης Clean+ αποτρέπει την ανάπτυξη των βακτηριδίων.

- Πυρίμαχοι: Ανθεκτικοί σε μεγάλες διακυμάνσεις θερμοκρασιών. Ιδανικοί για εξωτερικούς χώρους.

- Φιλικός προς το περιβάλλον: Κατασκευασμένοι από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη από 100% φυσικά υλικά. Η παραγωγή ακολουθεί eco-friendly διαδικασίες που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Με πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας, η BOCCHI είναι ένα κορυφαίο όνομα στην παραγωγή νεροχυτών κουζίνας από πορσελάνη. Από την ίδρυσή της το 1950 οι αξίες της BOCCHI δεν έχουν αλλάξει τόσο απέναντι στον άνθρωπο όσο και στο περιβάλλον. Η αποστολή της ήταν πάντα να προσφέρει καινοτόμες, υψηλής ποιότητας και δημιουργικές λύσεις σε προϊόντα για την παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας στον χώρο της κουζίνας.

Σήμερα, η BOCCHI συνδυάζει αρμονικά την παράδοση και το ντιζάιν και στέκεται περήφανα προσφέροντας  ποιότητα, αντοχή και φροντίδα. Χρησιμοποιώντας βιώσιμες διαδικασίες και πρακτικές, θέτει ως προτεραιότητά της τη φροντίδα για το περιβάλλον σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Τα προϊόντα είναι χτισμένα πάνω στην πολυετή παράδοση, σχεδιασμένα για την πολυάσχολη ζωή και φροντίζοντας για το αύριο.

Η BOCCHI με τους νεροχύτες πορσελάνης επαναφέρει το απόλυτο υλικό στην κουζίνα. Fireclay, 100% φυσικό και ανακυκλώσιμο υλικό. Λόγω της εξειδικευμένης διαδικασίας κατασκευής, η οποία περιλαμβάνει ψήσιμο σε κλιβάνους έως 2000 βαθμούς Φαρενάιτ, η πορσελάνη γίνεται ένα από τα πιο ανθεκτικά υλικά που χρησιμοποιούνται στη σημερινή εποχή για τους νεροχύτες κουζίνας. Η ειδική υάλωση που συγχωνεύεται με το σώμα της πορσελάνης κατά τη διάρκεια του ψησίματος δίνει στους νεροχύτες πορσελάνης μια μη πορώδη, ομοιόμορφη επιφάνεια που δεν γρατσουνίζεται ή λεκιάζει με την πάροδο του χρόνου.

Οι νεροχύτες πορσελάνης κουζίνας BOCCHI Fireclay σας εμπνέουν και μετατρέπονται στο επίκεντρο της κουζίνας των ονείρων σας. Ο νεροχύτης πορσελάνης BOCCHI είναι φτιαγμένος για να ταιριάζει με τις επιθυμίες και το στυλ σας.

Οι χρωματικές επιλογές μεταφέρουν συναισθήματα και αντανακλούν το προσωπικό μας στυλ. Η BOCCHI με τους νεροχύτες πορσελάνης δίνει την ευκαιρία να μεταφέρετε όλα αυτά τα χρώματα στην κουζίνα σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς  στο χώρο της κουζίνας συνδυάζοντας τον νεροχύτη κουζίνας με τα υπόλοιπα στοιχεία και φινιρίσματα του χώρου.