Η εταιρία μας

Εδώ και 55 χρόνια η εταιρία μας έχει καθιερωθεί στο χώρο του μπάνιου και της κουζίνας, ως η μεγαλύτερη εμπορική επιχείρηση χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα.


Η ενασχόληση με τα είδη υγιεινής ξεκίνησε το 1966 από τον αείμνηστο Ανδρέα Μπακλατσίδη. Στη συνέχεια, ανέλαβαν ενεργό δράση και τα τρία του παιδιά, Αναστασία, Παρασκευάς και Γιώργος, διοικώντας ο καθένας από ένα τμήμα της εταιρίας. Τα τελευταία χρόνια, έκανε την είσοδό της και η τρίτη γενιά, η οποία διαγράφει δυναμικά τη δική της πορεία.

Κύριο μέλημα μας αποτελεί η σωστή επιλογή επώνυμων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς Οίκους, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις νέες τάσεις, την εξέλιξη της τεχνολογίας και του σχεδιασμού.

Το ‘’Τμήμα Έργων & Προδιαγραφών’’ που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για τη διαχείριση των επαγγελματικών projects, προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στην ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων ή και τον εξοπλισμό ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Η πλούσια γκάμα μας περιλαμβάνει καινοτόμα προϊόντα για την κουζίνα και το μπάνιο, που επιλέχτηκαν με αυστηρά κριτήρια ποιότητας, αισθητικής και λειτουργικότητας, ώστε να κάνουν την καθημερινότητα σας πιο εύκολη, πρακτική και όμορφη!

Το διακεκριμένο όνομα της εταιρίας
Baklatsidis Bros στηρίζεται:

 • 01

  Στο Έμπειρο Τμήμα Πωλήσεων

 • 02

  Στην Άμεση Εκτέλεση παραγγελιών

 • 03

  Στο άψογο After Sales Service

 • 04

  Στα Πιστοποιημένα Ευρωπαϊκά Προϊόντα

 • 05

  Στη μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας.

 • 06

  Στον συνεχή αγώνα για τη σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Projects

Το διακεκριμένο όνομα που κατέχει επί δεκαετίες η εταιρία Baklatsidis Bros έχει αναγνωριστεί από τους επαγγελματίες που αναζητούν όχι μόνο αξιόπιστα προϊόντα, αλλά και αξιόπιστους προμηθευτές, έτοιμους να τους υποστηρίξουν σε οποιοδήποτε εγχείρημα τους.

Έχοντας εξοπλίσει μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, όπως Intercontinental, Hilton, Holiday Inn, Hyatt Regency Casino, Macedonia Airport, Macedonia Palace, Porto Carras, κ.ά. η εταιρία μας έχει αναδειχθεί ως ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές των Ελλήνων ξενοδόχων.

Εγκαταστάσεις

Θεσσαλονίκη 15000m2

Στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 15.500τ.μ., βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία, οι αποθήκες και το ανακαινισμένο showroom της εταιρίας μας. Από εκεί, εκτελούνται καθημερινά αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Διεύθυνση

14ο χλμ Ε.Ο Θεσσαλονίκης Πολυγύρου, Θέρμη           Τ.: 2310.463.003

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 16:00
Σάββατο 08:00 - 13:00

 

 

 

Αθήνα 2000m2

Τον Οκτώβριο του 2005 ξεκίνησε να λειτουργεί στην Αθήνα ένας νέος ιδιόκτητος 5όροφος εκθεσιακός χώρος 2.000τ.μ., για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές και λύσεις, ώστε να επιλέξετε τα προϊόντα που ταιριάζουν στο χώρο σας, προτείνοντας σας παράλληλα και το πλησιέστερο κατάστημα για την αγορά τους.

Σας περιμένουμε λοιπόν για μια ιδιωτική ξενάγηση στο χώρο του μπάνιου και της κουζίνας!

Διεύθυνση
17ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Ν.Κηφισιά
Τ.: 210.620.2003

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα: 09:00 - 17:00
Τρίτη: 09:00 - 20:30
Τετάρτη: 09:00 - 17:00
Πέμπτη: 09:00 - 20:30
Παρασκευή: 09:00 - 20:30
Σάββατο: 09:00 - 15:00