Αποκλειστική διάθεση μέσω επιλεγμένων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα

Καλέστε μας για να βρούμε μαζί τον πλησιέστερο σε εσάς συνεργάτη μας


Η GEDA είναι ιταλική εταιρεία παραγωγής μπαταριών και αξεσουάρ για μπάνιο και κουζίνα. Ιδρύθηκε τη δεκαετία του '90 στην Porcia (Pordenone), με πρωτοβουλία του επιχειρηματία και σχεδιαστή Stefano Macchion.

Με την πάροδο του χρόνου, έχει εξελιχθεί από μια βιοτεχνική εταιρεία σε μια επωνυμία σχεδιασμού που είναι πλέον παρούσα στη διεθνή αγορά. Οι συλλογές συνδυάζουν τα αισθητικά στοιχεία με την τεχνολογία Made in Italy  δίνοντας πάντα προσοχή στην αναζήτηση καινοτόμων λύσεων.

Τα προϊόντα της GEDA είναι μοναδικά και αναγνωρίσιμα και ο καθένας μπορεί να βρει τον εαυτό του και να αντλήσει έμπνευση.
Η Radomonte είναι ένα ιταλικό brand με μπαταρίες μπάνιου, αξεσουάρ και προϊόντα για ευεξία από ανοξείδωτο χάλυβα. Η Radomonte χρησιμοποιεί ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316L που κάνει τα προϊόντα ακόμη πιο ανθεκτικά  στα άλατα. Η εξαιρετική τους επιφανειακή αντίσταση προστατεύει από τη διαβρωτική δράση της σκουριάς και τους εξωτερικούς παράγοντες και εγγυώνται αιώνια διάρκεια.

Λειτουργικότητα. Σχέδιο. Καινοτομία. Κάθε προϊόν είναι μια ιστορία και καταφέρνει να μεταμορφώνει την καθημερινότητα σε μια εξαιρετική εμπειρία.

Ένα όραμα που πηγάζει από τα τριάντα χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή μπαταριών από τη GEDA, τη μητρική εταιρεία της. Το αποτέλεσμα είναι: Σχεδιαστικά προϊόντα που έχουν μελετηθεί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, όπου εκλεπτυσμένη δημιουργικότητα και διαχρονική γοητεία συνυπάρχουν.Μια οικογενειακή ιστορία, που γεννήθηκε το 1992 από τον Umberto Gessi και τον γιο του Τζιαν Λούκα, που έθεσαν ως αποστολή να φέρουν στον ιδιωτικό χώρο την αίσθηση της ευεξίας που μπορούν να προσφέρουν προϊόντα με τεχνολογική καινοτομία και εκλεπτυσμένο στυλ σχεδίασης.

Εφαρμόζει πιστά το Made in Italy πιστοποιώντας ότι το 100% των συστατικών των προϊόντων είναι κατασκευασμένα στην Ευρώπη. Διαθέτει υψηλά επίπεδα τεχνολογίας, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας των προϊόντων.

Η Gessi πιστεύει στη συνεχή βελτίωση, γι' αυτό και επενδύει σε Ε&Α πάνω από το 10% των κερδών της κάθε χρόνο για να τροφοδοτούν την τεχνολογική καινοτομία και να αναβαθμίζουν την παραγωγή.